Nytt kort!!

Halloj!!
Jösses vad denna veckan försvinner iväg..inte mig emot. Och jag har minsann att göra både dag och natt, eller kväll..för även om jag får frågan rätt ofta hur jag hinner med så har jag ca 6 timmars sömn..och några till på helgen. Det får räcka.. men jag kräver lite mer sömn nu känner jag, ooops börjar jag bli gammal??? för det blir inte lika sent på kvällarna längre.. hehe...och jag som snart fyller 25..*host*
Vi är ju gamla "krogråttor" (jag och min käre make), och med det menas att vi jobbat massor av år i restaurangbranschen och då är det inget ovanligt att gå och lägga sig vid den tiden jag numera stiger upp..om jag säger så här..har du ngn gång försovit dig då du börjat jobba kl 16.00?? Ja det var tider det..inget jag saknar men heller inget jag/vi kommer glömma. Det var en erfarenhet jag/vi alltid har nytta av. Och vi hade hemskans roligt..vi blev ju ihop under den tiden!! =)
Nu till ngt helt annat..
Ett nytt kort, stämpeln avstämplad av scrapkompisen Susanne. Jättesöt!! Ett kort som funkar till det mesta..ingen given text alltså..och ni ser ju att det är en magnolia. En av favoriterna är hörnstämpeln från skogstokiga, det känns som jag använder den på typ alla kort nu..=)

Mitt projekt just nu vill jag inte säga direkt vad det är..det blir en liten överrasknig men kul är det och jag har fasen inte sett ngn som gjort ett sånt här...

NYFIKEN??

Håll utkik..:-)

Det var allt för ikväll!!
Kram på er!!

//Lena


Kommentarer

Unknown sa…
Villket underbart kort,
Så mysigt
Kram Elin
Carina sa…
Hur sött som helst:) Kram Carina
Papirdilla sa…
Fantastisk flott kort!! Helt nydelig. Og jeg ble veldig nysgjerrig....;)
Klem,
Hanne
Pillan sa…
Ditt kort är sååå fint! ... och ja, jag blev pyttelite nyfiken! ;-)
Maria sa…
Jättehärligt kort! Jag har förstått att du är aktiv den större delen av dygnet, eftersom du hinner med så mycket. Blir nyfiken på ditt nya projekt. Ha en fin dag!
Marie Havén sa…
Hej Lena!
Så underbart sött kort med den lilla Magnolian på:)
Jag blir så nyfiken på vad du håller på att göra, hoppas du visar det snart:)
Ha det gott!

Kramizar
marie.haven@hotmail.com
Petra Maria sa…
Kortet är hur fint som helst Lena.
Me like!
Massor av SkogstokigaÄ
bamsekramar
från mig
Hejsan:)
Hittade hit via en annan blogg och vad trevligt det var att komma hit:)
Kortet du bjuder på är hur snyggt som helst och det fans en massa annat ögongodis också att titta på:) Du är jätteduktig:)
Hälsningar från lilla Inger:)
Ellis sa…
Jättefint kort! =)
Kram Elenor