Vårkänslor?

Gokväll..

Här hägrar fotboll ikväll..spännande match som resultatmässigt just nu ligger mig till fördel då vi satsat varsin tia på matchens resultat och jag är den enda kvar med mitt 1-3..vi får se hur det går ;-)

Dagens kort handlar om våren..som ännu inte hittat hit, nä det är väl lite tidigt men man hoppas ju..
Dessa papper som är huvudingrediensen till kortet har jag haft liggande här länge, de kommer från 
Graphic 45..och nu kom de äntligen till användning!
Diverse dekorationer pryder även detta kort såsom blommor och metallhörn..




Det blir hopp i säng direkt efter fotbollen, klockan ringer 04.30..????
Omänskligt tidigt enligt mig..

Ha en bra torsdag mina vänner!!

kram Lena

Kommentarer

morkaren sa…
Klokken 4,30, hold op det er da forfærdeligt, jeg havde blæst fodbolden et langt stykke, og var kræbet i seng. knus morkaren. sødt kort forresten.
Iffa ...... sa…
04.30....jag hoppas verkligen inte att du behöver gå upp så tidigt varje vardag! Själv går jag upp 05,15 på vardagarna och tycker det är tidigt.....e dock hemma med feber och hosta nu och knappt sovit inatt =(

Det var ju ett jättefint kort du hade i gömmorna =)
Ett riktigt härligt vårkort som får mig att längta till lite bättre och varmare väder. Nu är det vitt på marken igen och minusgrader.
Gillar texten du satt som en banderoll = jättefint!
är inte fotbollsintresserad och såg inte matchen.....men tror jag hörde på nyheterna att du nog tyvärr inte heller prickade rätt med antal mål =)
Ha en fin dag!
Kram!
Hej Lena!
Såååå vackert vårigt kort du gjort med härliga färger och vackra papper:)) Här har vi fått så mycket snö, så långt bort från våren man kan tänka sig!

Ha en fin dag
Kramizar Marie
Petra Maria sa…
Superfint Lena!
Me like :O)
Skogstokiga bamsekramar
från mig
Ulrika sa…
Jättefint kort med härligt papper! Snart är det träff igen, ska bli jättekul :) Kram
Många oooh och aaah från mig när jag fick syn på ditt vackra, skira sagokort! Vad snyggt du laborerat med och arrangerat med bilder och text från designarket och dekorationerna är precis på rätt ställen!

Oj, så tidigt du kliver upp...kan inte annat än hålla med om att det är omänskligt. Jag kliver upp 04:50 var vardagsmorgon, men det är eget val eftersom jag "behöver" mycket tid på mig innan sonen ska väckas. Skönt att hinna dricka en kopp kaffe och lägga makeup i lugn och ro innan alla andra stiger upp tycker jag =)

Ha det toppen, kram!
scrapparewa sa…
Ljuvligt kort med milda fina färger! Får åtminstone mig att längta ännu mer efter våååår!!!!
Men herrejisses, vad tidigt du stiger upp!!! Jag är världens segaste på mornarna.... ligger och drar mig så länge som möjligt och sen blir det brått, brått... lär mig aldrig!
Trevlig helg!
Kramis!